GRATIS: doe mee aan Mindful Mei

In de maand mei deel ik de hele maand lang elke dag een Mindfulness Tip: Mindful Mei.

Het is een uitdaging om voor een hele maand lang elke dag iets met aandacht te doen!

Vaak krijg ik te horen van klanten of mensen met wie ik in gesprek raak: “Mindfulness, ja daar wil ik graag meer mee doen/meer van weten, maar ik heb er gewoon de tijd niet voor.” Precies voor deze mensen (misschien ben jij het ook?) is Mindful Mei!

Voor 31 dagen lang krijg je Mindfulness tips, oefeningen en meditaties in je inbox. De tips of oefeningen duren maar een paar minuten per dag, en kan je vaak doen terwijl je met je dagelijkse gang van zaken bezig bent. Want mindfulness beoefen je niet alleen in meditatie, maar beoefen je de hele dag door!

In deze maand is er een community van gelijkgestemden die allemaal met Mindful Mei meedoen, je hebt dus niet alleen een dagelijkse herinnering, maar ook een stok achter de deur om het samen af te maken.

Zie het een beetje als een uitdaging voor jezelf om een maand lang met een beetje meer aandacht dan normaal door het leven te gaan… En wie weet leer je nog wel iets leuks over jezelf of over de wereld!

Ik geloof namelijk dat met aandacht het leven mooier, fijner & beter is. En bovendien mag je langer van het leven genieten!

Elke dag krijg je van mij een mini-mindfulness tip, die je helpt om in een paar minuten per dag met Mindfulness te oefenen!

Een vaardigheid waar je de rest van je leven iets aan hebt

Wil jij in Mei elke dag een Mindfulness Tip in je inbox?

Om mee te doen kan je je inschrijven via de link hieronder!

Het lijkt me SUPERLEUK als je meedoet! Xx

Mindful Mei

Meld je aan om mee te doen met Mindful Mei