Hallo!

Ik ben op zoek naar mensen. Stoere, twijfelende, zelfverzekerde, ambitieuze, luie, wijze, zoekende, heerlijke, angstige, slimme, eerlijke, belangrijke, integere, gekke, normale, veranderlijke, struikelende, echte mensen. Ben jij toevallig zo’n soort mens?

Misschien wil je dan meewerken aan de interviews voor Peace of Mind Society!

Peace of Mind Society

Met de Peace of Mind Society wil ik bezoekers uitdagen om voorbij hun eigen zorgen, struggles en obstakels te kijken, en zich verbinden met dat wat wij allemaal delen en waarvan ik geloof dat we het moeten omarmen om echte Peace of Mind te vinden: Menselijkheid. Je mede-menselijkheid in anderen herkennen geeft kracht. Als je zowel positieve als negatieve ervaringen kan omarmen, heb je de ultieme basis voor oprechte zelfwaardering en zelfliefde.

Interviewserie

Met de interviews wil ik laten zien dat ieder ander ook maar een mens is. En de lezer inspireren om te oefenen in dat menszijn. De vragen gaan o.a. over twijfels, waarden & inzichten. Het is dus niet een interview waarin je precies je levensverhaal kan vertellen, maar waarin ik erachter wil komen hoe je met dingen omgaat. Over welke dingen je nadenkt. En natuurlijk hoe ik de lezer met jouw antwoorden een stapje verder kan helpen.

Doe jij mee?

Mocht je het leuk vinden om hieraan mee te werken, dan ontvang ik graag je emailadres. Je krijgt van mij dan een vragenlijst opgestuurd (ik ben momenteel in Zuid Afrika dus kan je helaas niet ontmoeten voor het interview) en zou van jou behalve de antwoorden ook graag een mooie, hoge resolutie foto ontvangen. Bij voorkeur een die Peace of Mind uitstraalt natuurlijk 😉

De interviews worden gepubliceerd op deze website, en ik breng ze onder de aandacht via Instagram @nicolinesmalbraak en via de Facebook groep van Peace of Mind Society. Als jij je eigen interview ook onder de aandacht wil brengen via Social Media zou ik dat natuurlijk superfijn vinden! Stuur me een DM op Instagram of een email om je aan te melden!

Ik hoor graag van je.

Liefs,

Nicoline