Mindfulness, filosofie en lifecoaching, dat is de magische combo die jou kan helpen om knopen door te hakken waarmee je in je maag zit. Ik kan je helpen om ruimte te maken voor stilte in je leven en de dingen die je echt belangrijk vindt (ook als je nog niet precies weet wat dat is). Hoe fijn is het als je beloftes aan jezelf na kan komen en elke dag weer zekerder wordt van jezelf?

Een leven vol zelfliefde, zelfvertrouwen en passie, dat is wat ik wil voor jou. Dat wil jij toch ook?

Hieronder de 3 verschillende soorten coaching / training die ik aanbied!

Door het hele jaar heen coach ik zowel on- als offline, 1-op-1.

Ik heb verschillende coach trajecten waar je uit kan kiezen. START, GROW & FLY. Met mijn unieke combinatie van Minfdul Coaching, Filosofische counseling en een hele scheut neuro psychologie help ik jou op weg om je vragen op te lossen! Klik door naar COACHING om te zien of je met mij wil werken.

Je kan ook een langer traject volgen om te ontdekken hoe je Peace of Mind in je hoofd, lijf & leven kan vinden. Ontwerp & leef het leven waar je vroeger altijd al van droomde. Voorbij je beperkende gedachten, persoonlijke barrières en je geschiedenis. Wordt jezelf, alleen dan beter. Ik deel in dit traject mijn 12 stappen met jou en leg je in de 3 VIP dagen compleet in de watten. Klik door naar PEACE OF MIND TRAJECT om te zien of het iets voor jou is.

Acht weekse mindfulness trainingen.

In de 8-weekse mindfulness training ga je voor 8 weken met een groep van 12 gelijkgestemden leren mediteren en een aandachtsvolle levenshouding ontwikkelen.
Het is een praktische training waarbij zelf oefenen centraal staat.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat je met deze training een eigen meditatie routine kan ontwikkelen in jouw eigen leven.

Lees hier meer over de inhoud en voorwaarden van een Mindfulness training.

De Peace of Mind Society Online Mindfulness Training.

Binnenkort lanceer ik mijn eigen Online Training. Deze training is een uitbouwing van het reguliere 8-weekse programma, waarin ik ook de ervaringen uit mijn een-op-een coaching en filosofische achtergrond heb verwerkt.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de basics van mediteren, maar ook: Hoe hou ik beloftes aan mijzelf? Wat gebeurt er op neurologisch gebied als ik iets nieuws (mediteren) leer? en: Hoe kan meditatie & mindfulness mij helpen om me niet te verliezen in alle afleiding in de wereld om mij heen.

Ik ben ontzettend enthousiast over deze training, en denk dat het een supermooie aanvulling is op de 8-weekse training. Mocht je die dus al eens gevolgd hebben bij mij of bij een collega-trainer, kan je je gerust inschrijven op onderstaande nieuwsbrief om meer te weten te komen! Misschien heb je wel ervaren dat het mediteren en een nieuwe routine aanleren best goed ging tijdens de 8-weekse training, maar ben je weer verzand in je oude gedrag zodra de training afgelopen was.

Ook leuk: Momenteel ben ik in de ontwikkel en opneem fase van deze training. Mocht er dus een onderwerp zijn waarvan jij denkt dat het er MOET in zitten: Let me know!