Ben jij ook op zoek naar meer balans, minder stress en piekeren, meer concentratie en een gelukkiger leven?

Ga dan eens aan de slag met het belangrijkste project in je leven: Jezelf.

Op maandagavond 21 oktober gaat er weer een 8-weekse mindfulness training van start. In deze acht weken bouw je aan een aandachtsvolle levenshouding en persoonlijke meditatie routine, waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken.

Door mindfulness te beoefenen leer je:
* Beter om te gaan met spanning, emoties, onrust en piekeren.
* Beter om te gaan met lichamelijke klachten.
* Beter leren aanvoelen en respecteren van grenzen in je lijf & geest.
* Jezelf en je ervaringen te accepteren zoals ze zijn.
* Meer in het moment te leven; “het nu” te ervaren
* Steeds beter reageren op prikkels om je heen
* Steeds bewuster keuzes maken
* Greep krijgen op je innerlijk leven en daardoor op een gezonde en stressbestendige manier in het leven staan.

Mindfulness en meditatie zijn vaardigheden die je kan ontwikkelen. Hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het je af zal gaan. Net zoals bijvoorbeeld het leren spelen van piano of spreken van een nieuwe taal. Mindfulness is geen zweverig begrip, maar is een praktische techniek die je in je eigen leven kan leren toepassen. Je ontwikkelt zo het vermogen om meer rust, aandacht en plezier voor jezelf te creëren in het NU.

Reviews

“In mei heb ik een 8-weekse Mindfulness training gevolgd bij Nicoline. Ik dacht dat ik wist wat mediteren was en mindfulness maar het bleek dat ik me daar toch in vergist had! Er ging een wereld voor mij open en Nicoline is een super fijne begeleider tijdens de meditaties. Je krijgt zoveel materiaal mee naar huis om te oefenen en op die manier kun je gedurende de training zelf ontdekken wat voor jou het beste werkt. Ook de stiltedag die bij de cursus zit, vond ik heel indrukwekkend en waardevol. Dank Nicoline voor de mooie cursus en ik hoop zeker nog eens aan te sluiten bij een vervolg hiervan! Liefs Roumayne”

“De mindfulness training bij Nicoline heeft me de ogen geopend, en mijn aanname over de methode drastisch bijgesteld. Bij de eerste keer merkte ik gelijk de impact, en na weken de opdrachten te doen is er echt een blijvende verandering ingetreden. Ik mediteer nu elke dag, and I love it, en merk dat ik door de dag heen meer aandacht heb voor m’n binnen en buitenwereld. Go do! Yaron”

“De Mindfulness cursus is het beste cadeautje dat ik tot nu toe aan mezelf heb gegeven. Het is voor mij een perfecte start geweest om meer balans en rust te krijgen in mijn leven. Met de meditaties en de groepsgesprekken leer je ontzettend veel over jezelf. Nicoline is een fantastisch mens, die je op een rustige en vriendelijke manier leert om vaker naar binnen naar je eigen wil/ik te gaan. De thema’s in de cursus groeien stapje voor stapje met je proces mee en aan het einde voel je een oase van rust; dit is wat ik zocht!! Bedankt Nicoline, deze cursus is echt een verrijking geweest. Joy”

Lees HIER nog meer reviews van andere mensen.

Aanmelden Mindfulness Training

Meld je aan via nicoline@freelancefilosoof.com

En koop een kaartje via deze knop:

Data & Tijden

Maandagen 21, 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november, 2 en 9 december 19:30-22:00
Stiltedag in het weekend van 30 november
Aantal bijeenkomsten: 9 (8 maandagen plus 1 zondag)

Investering

€497,- (Inclusief geluidsopnames op MP3, werkboek, thee en koekjes bij iedere bijeenkomst, lunch op de stiltedag en BTW. Voor ondernemers of bedrijven excl BTW)
OF
€629,- (Alles hierboven, inclusief 2x een 1-op-1 coachingsessie om jouw persoonlijke voortgang en op maat gemaakte oefeningen te bespreken)

Training Locatie

Bluebirds Yoga Centrum, Prinsengracht 468 Amsterdam

Boek je intake gesprek

Voorafgaand aan de training heb ik graag een telefonisch een intakegesprek met je, zodat ik je beter kan begeleiden tijdens de training! Je kan die call inboeken via deze knop

Over Nicoline Smalbraak

Nicoline Smalbraak (1984) studeerde filosofie en psychologie vanuit een wens de mens te begrijpen. Zij besloot na een jarenlange flirt met meditatie en het volgen van retraites in binnen- en buitenland een opleiding te volgen bij het Centrum voor Mindfulness. De wetenschappelijke manier waarop meditatie in mindfulness benaderd wordt, is er een waarbij Nicoline zich thuis voelt. Haar aardse en praktische aanpak maakt de meditatie en mindfulness lessen die zij geeft heel toegankelijk. Zij geeft behalve 8-weekse trainingen op open inschrijving ook losse Meditatie en mindfulness lessen bij De Bewustzijn School, Bluebirds Yoga en De Nieuwe Yoga School, organiseert mindfulness retraites en bedrijfstrainingen en begeleid daarnaast individueel mensen met levensvragen via haar bedrijf Freelance Filosoof. Zij is aangesloten bij de VMBN in categorie 2.

Meer informatie over Mindfulness Training

Ken je iemand die wel wat Mindfulness kan gebruiken? Of wil je zelf wat meer info? Mail dan even naar nicoline@freelancefilosoof.com of bel 06-28868823.
Je kan de voorwaarden en inhoud van de training HIER nalezen.