JUNI DEALS

Speciaal omdat ik deze maand 39 ben geworden, heb ik een paar dingen bedacht die mij persoonlijk TE GEK lijken om te doen. Alles kost €39,-

Lees verder als:

  • Jij het soms lastig vindt om tevreden te zijn met je leven, al vind je eigenlijk wel dat dat zou moeten.
  • Je wel eens helemaal verstrengeld in je gedachten raakt of je druk maakt om dingen die je zou willen loslaten.
  • Je uit je hoofd wil komen en gewoon wil DOEN
  • Je wat liever voor jezelf zou willen zijn of minder zou moeten ‘moeten’.
  • Je wel een peptalk zou kunnen gebruiken, maar nog liever zou willen weten hoe je die aan jezelf geeft, en dat je het dan ook daadwerkelijk gelooft.
  • Jij je afvraagt wat coaching nou eigenlijk is en of het iets voor jou is en wat je dan eigenlijk doet.

Voor mij perosonlijk zijn deze deals om een beetje meer te spelen in mijn bedrijf. Om ene beetje te experimenteren en nieuwe dingen te proberen, maar bovenal: Om jou te leren kennen, en te weten wat er in jouw leven speelt. Misschien kan ik iets voor je betekenen.

Let’s GO!

BFF EXPERIENCE

Dit is voor jou als je mij in je broekzak, heel intiem wil hebben. Ik deel ALLES, mijn twijfels, inzichten, slechte momenten en leerpuntjes. Net zoals ik doe bij mijn vriendinnen.

Ik deel de dingen uit mijn leven en hoe ik daar mee om ga, en daardoor krijg je een kijkje in iemand die (meestal) haar gedachten goed weet te managen.

En dat is inspirerend. Of, zoals mijn echte beste vriendin altijd zegt: “Ik leer altijd zoveel van jouw kijk op de dingen, daardoor voelt mijn leven ook vaak veel lichter”

De deeds: van 21 juni tot 21 juli zit je in mijn app Voxer, waarin ik je elke week een kijkje achter de schermen geef. Jij kan zelf ook JOUW sores aan mij sturen. Want vriendschap is een two-way street.

WALK ON THE BEACH

Samen met mij wandelen langs het strand in Noordwijk. We eten een ijsje, we bespreken jouw leven, mijn leven. We gaan even zitten op het strand voor een miniworkshop waarin ik mijn tools, tips en tricks deel hoe je beste vrienden met jezelf kan zijn. EN we doen een oefening, waardoor jij je daadwerkelijk herboren voelt als jouw eigen beste vriendin.

BECOME OBSESSED WITH (YOUR) LIFE

Een van de geheimen van een gelukkig leven, is om te houden van het leven.

Als we geluk najagen dan proberen we vaak momenten van geluk te ervaren, maar momenten vervliegen en wat er achterblijft als je continue op zoek gaat naar wéér een geluksgevoel en wéér een geluksgevoel, is dat je moe wordt, een beetje murw raakt van de geluksinflatie (waardoor elk nieuwe moment NOG mooier en beter moet zijn dan het vorige, tot in het oneindige).

Terwijl gelukkig zijn in je leven, niet zozeer bestaat uit hele unieke bijzondere ervaringen, maar meer is als de geweldig prachtige achtergrond muziek van je leven TERWIJL je mooie momenten, maar ook pech, pijn en verdriet meemaakt (als je een mens bent, ben je daar niet van uitgezonderd)

In deze masterclass + meditatie richt je je aandacht op die muziek. En leer je hoe je jouw playlist een beetje kan aanpassen, en het volume kan regelen. Zodat je op ELK moment kan zeggen: Ja, mijn leven is goed. Mijn leven is gelukkig. Mijn leven is TE GEK.

IK KAN NIET KIEZEN

IK WIL HET ALLEMAAL

Begrijp ik, dat is geen probleem 😉

HOLY FORKING SHIRTBALLS

Ik wil een fantastische zomer hebben EN een fantastisch leven!

Als je nou denkt, klinkt allemaal te gek, maar ik wil ook wel weten hoe ik dit nou daadwerkelijk kan TOEPASSEN op een duurzame manier in mijn leven.

I got you.

Voor iedereen die een holy summer wil: Dit is de plek waar je moet zijn. Een klein groepje. Mijn beste tools en trainingen. Ik sta naast je terwijl je de dingen in jouw leven gaat toepassen. Na deze zomer herken je het als je hoofd een loopje met je neemt, en weet je wat je moet doen om weer terug te keren bij jezelf.

Je bent voor alledrie de andere deals uitgenodigd, en kan er zo voor kiezen om een supergaaf coachtraject te doen, gewoon omdat het kan!