Peace
of Mind Membership

Wat is het

Het Peace of Mind Membership is jouw online hub voor alles wat met jouw peace of mind te maken heeft. Elke maand een nieuw thema dat relevant is voor jouw leven, waarin je (zelf)coachtools leert gebruiken, nieuwe meditaties vindt, coachcalls & Q&A’s en een community die jouw steun in de rug is om gezonde gewoonten vol te houden, en te bouwen aan jouw emotionele en mentale weerbaarheid. Met dit membership ga jij bouwen aan een leven waarin je jouw ambitie met gemak volgt. Een leven waarin je minder, maar ‘beter’ doet. En waarin je uitzonderlijke dingen beleeft, zonder dat je er vermoeid van raakt.

Live Coachcalls

De backbone van dit membership zijn de maandelijkse coachcalls. Hier komen we (online) met elkaar samen als groep en kan je ófwel je coachvraag insturen om je in de call te laten coachen, óf je kan leren van andermans coachvragen. Super leerzaam & inzichtgevend. Per call zijn er 5 hotseats.

Meditaties

Elke maand krijg jij een mooie nieuwe meditatie (of meer). Mediteren helpt je om beter te focussen, je gedachten te managen, emoties te reguleren en is simpelweg een moment van rust in je drukke dag. Ze zijn altijd gelinkt aan het thema van die maand.

Coach tools

Elke maand geef ik een masterclass waarin ik dieper op het thema inga en een coachtool uitleg waarmee je jezelf kan ondersteunen. Zelfcoaching is een van de manieren waardoor je betere beslissingen kan maken, met meer veerkracht en vertrouwen gaat kiezen en de manier om UIT je hoofd te komen en IN je leven te stappen.

w

Community

Samen kom je verder! In het membership leer je anderen kennen die net zoals jij, af en toe worstelen met zichzelf en het leven. Herkenning is de foolproof weg naar mildheid en acceptatie. Leer van elkaars fouten, wissel tips uit en sluit vriendschappen.

Maandelijkse Q&A's

In deze maandelijkse livesessie kan je vragen stellen over mediteren, de (zelf)coachingtools, of het thema van die maand. Je kan je vragen van tevoren opsturen, of live in call stellen. Ik beantwoord je vragen in workshopstijl, zodat de belangrijkste lessen blijven hangen.

Extra's

In het membership krijg je regelmatig masterclasses van mij of andere experts, doen we themaweken, uitdagingen of mini-cursussen. Dit is per maand verschillend. Als member krijg je bovendien toegang tot exclusieve events en korting op coaching of andere programma’s.

Jouw dagelijkse dosis van peace of Mind

Hoe meer mensen ik kan helpen om met aandacht te leven. Hoe beter! Je leeft maar één keer, namelijk NU. Laat me je helpen om de dagen niet meer gedachteloos voorbij te laten gaan, maar om elke dag minimaal één moment te hebben waarin je denkt: “Wow, ik leef, best wel cool.” Je hoeft niet elke dag uit elkaar te barsten van blijdschap (best wel vermoeiend) maar je kan wel elke dag een goed gevoel hebben over jezelf en jouw leven. Ook op momenten dat het allemaal even iets lastiger gaat.  Mijn wens is dat jij, net zoals mijn 1-op-1 klanten, gaat leven met meer persoonlijke integriteit, meer voldoening en meer geluk. Ik heb de tools om je daarbij te helpen!

Mensen leren mediteren

Peace of Mind Podcast luisteraars

plekjes per jaar voor 1-1 coachklanten

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

je eigen practice

Je hebt vast al dingen die je doet die voor jou goed werken, daar moet je lekker mee doorgaan. Ik voeg daar wat nieuwe accenten aan toe, maar je hoeft je leven niet compleet om te gooien (tenzij je dat wil). Wat ik NIET voor jou wens, is overwhelm, daar heb je al genoeg van. Wat ik WEL voor jou wens, is een manier om voor dingen die jij graag wil, tijd vrij te maken. Verwacht van mij dus geen overvol programma, maar een steuntje in de rug bij dingen die je jezelf wel gunt, maar waar je vaak niet aan toekomt. Rust nemen bijvoorbeeld. Of tijd voor vriendschap. In de maandelijkse coachcalls ga ik in op wat er bij JOU speelt en wat voor JOU de moeite waard is.

we doen het samen

Mens-zijn is niet altijd makkelijk. We zijn allemaal ingewikkelde wezens met vaak tegenstrijdige behoeften, en veranderende wensen. Wat NIET helpt in onze worsteling om zo’n mooi mogelijk leven te hebben, is (zelf)veroordeling als het niet snel genoeg gaat, vergelijkeritits als je anderen iets ziet doen dat jij ook wil, of verkramping als je jezelf pusht om over je grenzen te gaan. Maar heel eerlijk, we’ve all been there. Ik heb gemerkt dat als je je kan verbinden met anderen, het leven veel makkelijker wordt, en je liever kan zijn voor jezelf. Precies wat je nodig hebt!

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

FAQ

Wanneer start het Membership?

De pilot start op 1 maart!  Als je je nu aanmeld, krijg je eind februari je inloggegevens om in de besloten omgeving in te loggen en alle informatie over de live calls en andere leuke dingen die we gaan doen! Je kan in deze eerste maand voor de pilotprijs instappen als je meteen per kwartaal lid wordt.

Wat voor meditaties krijg ik?

Per maand is dat verschillend. Soms krijg je een korte krachtige mindfulness meditatie om gedurende de dag tussendoor te doen, dan weer een lange meditatie vol visualisaties en muziek om bij weg te dromen.

Wat kan ik verwachten van de coachsessies?

Elke maand is er een groepscoaching call, van tevoren kan je aangeven of je in aanmerking wil komen voor een hotseat, of dat je gewoon wil meekijken/luisteren. Elke call zijn er max 5 plekjes beschikbaar om live gecoacht te worden.

Ik bereid me op de call voor door jullie vragen door te nemen. Als je een hotseat plekje hebt, krijg je een peace of mind coachsessie waarin we jouw probleem bespreken en een beetje verlichting proberen te vinden. Als je een luisteraar bent van de coachsessie zal je veel herkenning ervaren en kan je meeschrijven en denken hoe deze dingen bij jou zouden gaan. Ik beloof je altijd herkenning, we zijn immers allemaal mensen.

Hoe lang duurt het membership?

In principe zo lang als jij wilt! Ik ga er natuurlijk vanuit dat je straks niet meer zonder wil. Je gaat het membership aan voor een periode naar keuze, per maand of per kwartaal. Na een half jaar maak ik de balans op om te zien of dit membership precies is wat wij (jij&ik) ervan verwachten. Zo ja, kan je voor altijd mij in je broekzak houden. Als je je abonnement wil opzeggen kan dat door een mailtje te sturen naar: support@peaceofmindacademy.com

Wat kan ik verwachten van de thema's?

De maandelijkse thema’s liggen nog niet pecies vast, en ik wil jullie als deelnemers aan het membership ook de gelegenheid geven om thema’s naar voren te brengen die spelen in jullie levens, zodat ik je zo goed mogelijkbkan helpen bij de dingen die spelen in je leven.

Maar onderwerpen waar ik graag aandacht aan zou willen besteden, én die zeker een keer terugkomen als maandthema zijn: Jezelf gunnen om rust te nemen & ontspannen,  Gedachten management en (stoppen met) piekeren, Omgaan met (lastige) emoties, Vriendschap, Grenzen aangeven, Keuzes maken, Zelfvertrouwen, Toekomstplannen, Tijdmanagement, Perfectionisme, Acceptatie, Liefde & Relaties, Je leven zinvol inrichten, Houden van je lichaam. Allemaal thema’s en vragen die vaak in mijn coachpraktijk voorbij komen. Zo bezien kunnen we makkelijk een (paar) jaar verder!

Het thema van de eerste maand is Accepteren.

Kan ik ook alleen de meditaties doen?

Je bent helemaal vrij om aan te haken bij welke onderdelen je wil. Het laatste wat ik wil is jou een nog overvollere to do lijst geven van dingen die je moet volgen en zien. Als je er puur bij bent om elke maand nieuwe meditaties te krijgen, more power to you. Je mag het helemaal zo invullen als jij wil.

Wat kan ik verwachten van de Q&A's?

In de Q&A’s beantwoord ik jullie ad hoc vragen over alles omtrent het membership, dat kan gaan om vragen over meditaties,  de masterclass over het thema of over iets heel anders. Graag dien je je vraag (als je die hebt) van tevoren in, zodat ikde Q&A goed kan voorbereiden.

Ik zal in mijn antwoorden tijdens deze sessie soms een mini workshop geven, als een vraag daar aanleiding toe geeft, zodat je precies weet wat de bedoeling is van de oefeningen die je krijgt elke maand.

Hoeveel tijd kost het om mee te doen?

Je hebt elke maand een coachcall van 1 uur, een masterclass van 1 uur en een Q&A van 1 uur. Daar kan je ofwel live bij zijn, of je kan ze terugluisteren in je member omgeving. Daarnaast heb je elke maand een meditatie die je zelf kan oefenen wanneer je wil.

Reken als je alles wil doen, op 3 a 4 uur aan materiaal per maand om alles te bekijken of beluisteren.

Natuurlijk heb je wat meer tijd nodig als je de tools en oefeningen ook werkelijk in de praktijk gaat brengen. Als je elke dag gaat mediteren of de coachoefeningen doet, zal je er meer tijd aan kwijt zijn, dan als je af en toe eens kijkt of er iets leuks bij zit voor je.

Ik heb nog geen ervaring, is dit wel iets voor mij?

Yes! Ook als je helemaal nieuw bent in meditatie en coaching kan dit voor jou een heel mooi begin zijn.

Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd de Q&A’s of coachcall gebruiken om meer helderheid te krijgen.

Ik heb al een dagelijkse meditatiepractice, wat voegt dit nog toe?

Super als je al gewoonten en manieren hebt gevonden voor jezelf om dingen te doen zoals mediteren. Je krijgt van mij maandelijks inspiratie om misschien andere meditaties te doen dan je van jezelf gewoon bent, maar ook de coachcalls kunnen voor jou heel tof zijn. Wat ik merk in mijn meditatietrainingen, is dat er vaak veel persoonlijke problemen zijn die je met mediteren alleen niet echt kan aanpakken (al maakt de emotionele stabiliteit die je ervan krijgt het wel gemakkelijker er mee om te gaan). Dat is waarom ik zo’n voorstander ben van coaching.

Hoe weet ik dat ik dit ga volhouden?

Je kan het 🙂 Ik ben jouw stok achter de deur en check door het membership af en toe met je in om te zien hoe het gaat.

Bovendien als je ergens vragen of twijfels over hebt, kan je altijd bij mij terecht om weer op de goede weg te gaan. Wat ik merk is dat we onszelf vaak vertellen dat we ALLES moeten doen, of het is mislukt, maar misschien als jij alleen de coachcall, of alleen de meditaties doet, dat je al merkt dat er dingen voor je veranderen.

Voor wie is het Peace of Mind Membership geschikt?

Voor jou! Vooral als je je in een van deze dingen herkent:

 • Je zit jezelf soms op je kop omdat je vind dat je meer, beter, harder moet gaan, en zou willen dat je eens wat liever voor jezelf kon zijn.
 • Je wil graag mediteren, maar het is nog niet gelukt om daar een gewoonte van te maken.
 • Als je mediteert vind je het vaak lastig omdat je steeds met dezelfde opnames oefent. Wat variatie zou fijn zijn.
 • Je ervaart wel stress en vind het moeilijk om afspraken met  jezelf na te komen en wil graag leren hoe je meer rust en tevredenheid kan voelen.
 • Je wil graag meer zelfliefde ervaren, hoe vaag dat ook klinkt.
 • Je worstelt soms met jezelf en hebt nodig om te horen dat je niet de enige bent, niet raar bent, niet alleen bent.
 • Coaching vind je superinteressant, maar je vraagt je vaak af: Is dit wel iets voor mij? Kan dit mij helpen? En ook: hoe doe ik het?
 • Je wil wat minder van jezelf moeten, en tegelijkertijd wil je ook gewoon heel veel.
 • Je zou graag makkelijker keuzes willen kunnen maken en simpele beslissingen.
 • Je hebt zin om anderen te leren kennen die jou kunnen inspireren, en die jij kan inspireren.
 • Je wil graag anderen ontmoeten die hetzelfde in het leven staan als jij, maar wil niet op zoek naar allemaal clubjes buitenshuis.
 • Je vind Nicoline leuk en wil graag weten wat ze nu weer heeft bedacht
Mijn vraag staat niet in het rijtje

Stuur een mailtje naar support@peaceofmindacademy.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik me afmelden als ik wil stoppen?

Dat kan heel makkelijk! Stuur een mailtje naar support@peaceofmindacademy.com en we stoppen je abonnement en de automatische incasso vanaf de volgende termijn.

Lieve jij

Als je de hele pagina helemaal tot hier hebt gelezen, dan kinkt dit misschien wel als iets wat jij heel leuk zou vinden, toch? Ik zou het te gek vinden als je nu instapt in de pilot van dit Membership en met mij gaat ontdekken hoe we elkaar en onszelf in de komende maanden kunnen ondersteunen met de mooiste meditaties, bijeenkomsten en sessies. Ik zou het te gek vinden als jij erbij bent. Jij ook?