Post van Nicoline

Elke week verstuur ik een superleuke email met mijn mooiste inzichten of tips van die week. Ik hou zelf eigenlijk helemaal niet van het lezen van email. Alleen van sommige mails maakt mijn hart een sprongetje, zo’n mail probeer ik te versturen aan jou. Dus het is geen spam, beloofd.

Ik vertel in mijn mail uiteraard ook over de ervaringen van mijn klanten en doe af en toe een aanbod om aan een van mijn coachprogramma’s of trainingen mee te doen.

Ik heb immers een bedrijf waarmee ik waanzinnige dingen doe, en wil jou daar graag in uitnodigen! Als je lid bent van mijn nieuwsbrief krijg jij als éérste de updates, zodat je nooit meer iets mist. En natuurlijk krijg je af en toe een geheim insiders aanbod of leuke korting!

Vind je mijn inzichten, lessen en grapjes niet leuk? Dan schrijf je je gewoon weer uit, simple as that. Even goede vriendinnen 😉.

Marketing door