Spreken vanuit je kracht

Moet jij wel eens een workshop geven, je bedrijf pitchen, een verhaal vertellen of jezelf presenteren en raak je dan de kluts kwijt? Je bent niet alleen!

Begin je bij het idee aan ‘spreken in het openbaar’ al te zweten, maar lijkt het je stiekem ook heel erg leuk?

Openbaar spreken is een van de grootste angsten van de mens. We schijnen er zelfs banger voor te zijn dan voor de dood.

Tegelijk gaat er een enorme aantrekkingskracht van uit. Als iemand een goed verhaal kan vertellen en zonder schroom voor een groep gaat staan, hangen we aan haar lippen.

Jezelf goed kunnen presenteren is een van de belangrijkste skills als ondernemer. Je maakt jezelf zichtbaar en trekt zo nieuwe klanten aan, of kan uberhaupt eens vertellen aan iemand wat je eigenlijk doet.

Droom jij van grote podia, en luid applaudiserende mensen als jij je ideeen presenteert?

Dan is deze workshop misschien iets voor jou.

Op 24 juli gaan we met een groep vrouwelijke ondernemers werken aan onze presentatie skills.

Na deze dag ga jij naar huis met een loeistrakke elevatorpitch, en het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om hem te kunnen overbrengen.

Je groeit als public speaker en kan nu eindelijk eens JA zeggen tegen de vraag om iets te komen vertellen op dat ene evenement, waar je tot nu toe vond dat je ‘niet klaar voor was’.

Je leert hoe je bij jezelf blijft als de zenuwen het willen overnemen, en hoe je spreekt vanuit je kracht.

De dag is van 09:00-16:00

In een groep die groot genoeg is om de zenuwen te krijgen, en klein genoeg om je veilig te voelen.

De dag kost 65 euro en is inclusief lunch.

KLIK HIER om een kaartje te kopen!

Nicoline Smalbraak (1984) is trainer, publiek spreker en Freelance Filosoof. Zij studeerde filosofie en psychologie vanuit een wens de mens te begrijpen.

Sinds 8 jaar staat zij regelmatig op het podium als publiek spreker, dagvoorzitter en panellid. Zij geeft lezingen over uiteenlopende onderwerpen en heeft een bijzondere interesse in communicatie tussen mensen. Aandacht is het geheime ingredient van effectieve communicatie. Of je nu met één iemand spreekt, of met een zaal van 1500 mensen, met aandacht weet jij je publiek te raken. Zij heeft naast haar sprekersklussen een goedlopend bedrijf als Mindfulness Trainer en weet als geen ander hoe jij de rust kan bewaren, als je overloopt van de zenuwen.