coaching

Wil jij meer uit het leven halen zonder jezelf voorbij te lopen? Met meer aandacht leven en vol energie zijn? Keuzes maken waar je blij van wordt en loslaten wat jou niet dient? Leven vanuit je authentieke badass zelf, ook als je even kwijt bent wie dat ook al weer is.
Ik leer jou met rust en ruimte de dingen te doen die jij belangrijk vindt en beloftes aan jezelf te houden. Zodat er iemand in jouw leven is op wie jij altijd kan rekenen: Jijzelf.

Voor wie is coaching?

Coaching is voor jou als:
En niet voor jou als:
Wat kan je verwachten?

In elke sessie bepaal jij welke doelen je wil behalen en welke concrete stappen jij kan nemen om je weer vol zelfvertrouwen, energie en gelukkig te voelen.

Ik gebruik een combinatie van Mindfulness & Mindful Coaching, Filosofische counseling, ACT (Acceptance Commitment Therapy), Positieve Psychologie en de nodige inzichten uit de neurowetenschap om jou tot de beste inzichten te helpen & in actie te laten komen!

Ik geef jou elke coach sessie een waardevol inzicht of tool om mee te werken waardoor jij jouw uitdagingen op een nieuwe manier kan bekijken en je bewustzijn te laten groeien zodat jij je doelen zal behalen.

Verwacht van mij geen praatjes over het universum of andere spirituele krachten die je zullen helpen. Ik sta jou op een no nonsense manier bij. Jij hebt nu al ALLES in je om jouw leven te laten slagen. Of je nou ergens in gelooft of niet. En dat is fijn, want jezelf heb je toch al.

Ja we gaan het hebben over je hersenen, hoe die werken en hoe ze je soms dwars kunnen zitten. Als je weet wat je biologische valkuilen zijn (die we als mens nu eenmaal hebben) kan je ze ook beter omzeilen. Zie deze coaching als een upgrade van je bij geboorte geleverde besturingssysteem, zodat jij je doelen kan behalen.

En natuurlijk kijken we ook naar je lijf. Door mindfulness en ademhalingsoefeningen leer je jouw levenslange voertuig steeds beter kennen. Als jij in je lichaam, hoofd & hart hebt ontdekt wie je bent, kan je je authentieke zelf omarmen en doen wat jou het gelukkigst maakt.

Als je op zoek bent naar een coach sluimert er onder je vraag ook misschien wel een behoefte aan zingeving. Wat heeft het allemaal voor zin?Met mijn filosofische kennis help ik jou niet om betekenis te vinden, maar om betekenis in je leven te MAKEN. Dat kan op allerlei manieren, in relaties, werk, een hobby, of een droom die jou op bijzondere manier met de wereld verbindt. I can’t wait to find out!

Ik ga jou in de coaching laten bepalen WAT je wil bereiken en HOE. Ik sta je bij door goed te luisteren en prikkelende vragen te stellen die jou meenemen naar oplossingen of ideeën waar je zelf niet terecht komt. Zodat jij kan groeien en vliegen.

Jij bent verantwoordelijk voor je stappen. Ik verwacht van jou dat je in onze sessies eerlijk naar jezelf kijkt en daarbuiten in actie komt om je eigen droomleven waar te maken! Dat je dit leest vertelt mij dat je klaar bent voor verandering, boek je een gesprek?

Let's blow your own mind!

Life coaching voor ambitieuze dromers en young professionals: In lijn leven met wie jij werkelijk bent. Maak je leven zo leuk dat je nooit meer met vakantie ‘moet’. 

De trajecten bestaan uit 6, 8 of 12 sessies. Boek je gratis Peace of Mind Coaching (30 min) om erachter te komen welke voor jou geschikt is!

Heb je geen behoefte aan een traject, maar wil je wel graag met mij sparren over jouw vraag of idee? Geen probleem! Dan kan je ook een losse sessie boeken. Losse sessie (1,5 uur): 285 euro.

Prijzen zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw als je ondernemer bent.

Hoe gaan we verder?