coaching

Wil jij meer uit het leven halen zonder jezelf voorbij te lopen? Met meer aandacht leven en vol energie zijn? Keuzes maken waar je blij van wordt en loslaten wat jou niet dient? Leven vanuit je authentieke badass zelf, ook als je even kwijt bent wie dat ook al weer is.
Ik leer jou met rust en ruimte de dingen te doen die jij belangrijk vindt en beloftes aan jezelf te houden. Zodat er iemand in jouw leven is op wie jij altijd kan rekenen: Jijzelf.

Voor wie is coaching?

Coaching is voor jou als:
 • Jij wil echte, duurzame verandering in je leven
 • Je leven is eigenlijk prima, maar toch.. toch knaagt er iets van binnen. Het voelt alsof je niet de regie hebt over je eigen leven.
 • Je zou graag meer uit je leven halen, maar weet niet precies hoe... en wat!
 • Je ervaart stress en wil graag meer ruimte in je hoofd en leven
 • Je wil (weer) van het leven genieten
 • Je zou graag een positiever zelfbeeld willen hebben
 • Je wil leven vanuit je authentieke zelf en vertrouwen op je hart
 • Jij verlang naat betekenis in je leven. Je wil tijd besteden aan de dingen die je echt gelukkig maken
 • Je zit vast in je huidige baan of relatie
 • Je hebt support nodig bij een belangrijke beslissing
 • You need someone in your corner! Je hebt iemand nodig die jou ondersteunt en toejuicht.
En niet voor jou als:
 • Jij wil niks aan je leven veranderen omdat het al helemaal perfect is.
 • Je hebt geen tijd en/of energie voor coaching op dit moment.
 • Je bent er (nog) niet aan toe om eerlijk naar jezelf te kijken en over je gevoelens te praten
 • Je hebt geen commitment om de dingen te ondernemen die nodig zijn om echte verandering te veroorzaken
 • Je bent op zoek naar spirituele begeleiding. Begrijp me niet verkeerd: Van mij mag je overal in geloven, maar ik kan je alleen helpen met zaken die in onze gemeenschappelijke werkelijkheid gebeuren. Mijn coaching is no-nonsense en lekker down to earth.
 • Jij kan je angst niet overwinnen om eindelijk aan de slag te gaan met je grootste dromen. Eerlijk waar, dat zou zo zonde zijn. Ook jij kan ze najagen & waarmaken
Wat kan je verwachten?

In elke sessie bepaal jij welke doelen je wil behalen en welke concrete stappen jij kan nemen om je weer vol zelfvertrouwen, energie en gelukkig te voelen.

Ik gebruik een combinatie van Mindfulness & Mindful Coaching, Filosofische counseling, ACT (Acceptance Commitment Therapy), Positieve Psychologie en de nodige inzichten uit de neurowetenschap om jou tot de beste inzichten te helpen & in actie te laten komen!

Ik geef jou elke coach sessie een waardevol inzicht of tool om mee te werken waardoor jij jouw uitdagingen op een nieuwe manier kan bekijken en je bewustzijn te laten groeien zodat jij je doelen zal behalen.

Verwacht van mij geen praatjes over het universum of andere spirituele krachten die je zullen helpen. Ik sta jou op een no nonsense manier bij. Jij hebt nu al ALLES in je om jouw leven te laten slagen. Of je nou ergens in gelooft of niet. En dat is fijn, want jezelf heb je toch al.

Ja we gaan het hebben over je hersenen, hoe die werken en hoe ze je soms dwars kunnen zitten. Als je weet wat je biologische valkuilen zijn (die we als mens nu eenmaal hebben) kan je ze ook beter omzeilen. Zie deze coaching als een upgrade van je bij geboorte geleverde besturingssysteem, zodat jij je doelen kan behalen.

En natuurlijk kijken we ook naar je lijf. Door mindfulness en ademhalingsoefeningen leer je jouw levenslange voertuig steeds beter kennen. Als jij in je lichaam, hoofd & hart hebt ontdekt wie je bent, kan je je authentieke zelf omarmen en doen wat jou het gelukkigst maakt.

Als je op zoek bent naar een coach sluimert er onder je vraag ook misschien wel een behoefte aan zingeving. Wat heeft het allemaal voor zin?Met mijn filosofische kennis help ik jou niet om betekenis te vinden, maar om betekenis in je leven te MAKEN. Dat kan op allerlei manieren, in relaties, werk, een hobby, of een droom die jou op bijzondere manier met de wereld verbindt. I can’t wait to find out!

Ik ga jou in de coaching laten bepalen WAT je wil bereiken en HOE. Ik sta je bij door goed te luisteren en prikkelende vragen te stellen die jou meenemen naar oplossingen of ideeën waar je zelf niet terecht komt. Zodat jij kan groeien en vliegen.

Jij bent verantwoordelijk voor je stappen. Ik verwacht van jou dat je in onze sessies eerlijk naar jezelf kijkt en daarbuiten in actie komt om je eigen droomleven waar te maken! Dat je dit leest vertelt mij dat je klaar bent voor verandering, boek je een gesprek?

Let's blow your own mind!

Life coaching voor ambitieuze dromers en young professionals: In lijn leven met wie jij werkelijk bent. Maak je leven zo leuk dat je nooit meer met vakantie ‘moet’. 

De trajecten bestaan uit 6, 8 of 12 sessies. Boek je gratis Peace of Mind Coaching (30 min) om erachter te komen welke voor jou geschikt is!

Heb je geen behoefte aan een traject, maar wil je wel graag met mij sparren over jouw vraag of idee? Geen probleem! Dan kan je ook een losse sessie boeken. Losse sessie (1,5 uur): 285 euro.

Prijzen zijn incl. btw voor particulieren en excl. btw als je ondernemer bent.

Hoe gaan we verder?
 • Als je de afspraak geboekt hebt, bel ik je op voor de gratis (telefonische) Peace of Mind coaching sessie
 • Hebben we een klik? Dan bepalen we of je met het START, GROW of FLY traject wil starten en plannen we de eerste sessie in. Dit is de kick-off waarin we jouw hoofddoelen bepalen. In de volgende afspraken gaan we met jouw doelen aan de slag!
 • Een sessie duurt 90 minuten
 • Sessies vinden plaats in Amsterdam (face to face), of via Skype of telefoon.
 • De tijd tussen sessies is meestal 1 of 2 weken. Op die manier blijven je doelen in full focus en kunnen we samen werken aan het beste resultaat.
 • Een losse sessie boeken is geen probleem. In een traject bereik je echter een groter en duurzamer resultaat, omdat je voor langere tijd met je doelen bezig bent. Een traject uitbreiden kan altijd, dan geldt een speciaal tarief