Peace of Mind Coaching

Ben jij op zoek naar rust in je hoofd, lijf & leven?

Wil jij meer uit het leven halen zonder jezelf voorbij te lopen? Met meer aandacht leven en vol energie zijn? Keuzes maken waar je blij van wordt en loslaten wat jou niet dient?
Ik leer jou met rust en ruimte de dingen te doen die jij belangrijk vindt en beloftes aan jezelf te houden. Zodat er iemand in jouw leven is op wie jij altijd kan rekenen: Jijzelf.
 • Je hebt een rijk leven waar je gelukkig van wordt, alleen is er ook een stem die zegt: Is dit het?
 • Je voelt aan alles dat je meer uit je leven kan halen, maar kan niet precies achterhalen wat dat dan is.
 • Je zit vol plannen en ideeën voor jezelf en je leven, maar het blijft meestal bij hersenspinsels steken.
 • Als je ‘s nachts wil slapen lig je soms naar het plafond te staren terwijl je gedachten malen over dingen waar je nog van alles mee wil.
 • Je blijft vaak een tijd rondlopen met twijfels of zorgen zonder dat je er iets mee doet.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doet altijd je best, maar vraagt je soms af of je jezelf niet uitput.
 • Je wil graag je werk, gezin, vrienden en hobby’s alle aandacht geven die ze verdienen, maar weet niet hoe je het kan bolwerken allemaal.

Hoe zou het voor jou zijn om ineens precies te weten wat je wil doen en hoe je dat aanpakt?

Stel jezelf voor dat je nooit meer aarzelt om de dingen die jij belangrijk vindt te doen. Je leven vormgeeft zoals jij dat wil en weet dat jij altijd op jezelf kan rekenen.

Je dag energiek starten. Vol aandacht leven en precies aanvoelen wat jij nodig hebt. Gas terug te nemen wanneer dat moet, en de tools om bij te tanken.  Je kan hierdoor een betere werknemer, partner, ouder en vriend zijn. Je geeft je energie aan dingen waarvan niet alleen jij beter wordt, maar ook jouw omgeving. Je drive is terug en je leven is nog mooier dan je had durven hopen. Hoe zou dat voor jou zijn?

Beter worden in leven!

Je leven kan er zo uitzien als jij wilt, zelfs als je dat op dit moment misschien nog niet gelooft. Ik help jou de koers uit te stippelen met mijn één op één Peace of Mind Coaching. Ik bied je een programma waar je in 12 weken leert hoe je beter wordt in leven. Samen doorlopen we 12 stappen:

 1. Ontwerp het leven dat jij wil leven.
 2. Hoe laat je jouw aandacht vóór je werken?
 3. Op welke manier saboteer jij jezelf?
 4. Leren een belofte aan jezelf te houden.
 5. In contact zijn (& blijven) met je lichaam.
 6. Omgaan met stress.
 7. Moeilijkheden overwinnen.
 8. Je gedachten & emoties krijgen een nieuwe manager.
 9. Versla de spoken uit je verleden.
 10. Eindelijk eerlijk worden tegen jezelf.
 11. Compassie voor je schaduwkant
 12. Wees jezelf. Alleen dan beter.

Het is mijn missie om jou te helpen beter te worden in leven! Mens zijn is al ingewikkeld genoeg, zonder dat we het onszelf nóg lastiger maken. Door je aandacht te trainen & te leren rekenen op jezelf, weet ik dat jij alles aankan dat het leven op jouw pad gooit. Ook als dat veel is. 

Wat levert het programma jou op?

Samen zorgen we dat je inzicht krijgt in jezelf, in je valkuilen en sterkte kanten. Je doorbreekt je barrières van oude excuses, leugens en overtuigingen om met een ijzersterk vertrouwen in jouzelf de leiding over je leven te nemen.

Na het één op één traject ben jij in staat om alles voor jezelf waar te maken waar jij je zinnen op zet, en heb je stappen gezet om het leven dat jij wil leven vorm te geven.

 •  hebt super helder hoe je wil leven.
 • Je durft keuzes te maken waar je blij van wordt.
 • Je leeft vol integriteit & zelfvertrouwen.
 • Je weet wat je vakuilen zijn, én hebt een manier om daarmee om te gaan.
 • Je weet wat jouw kracht is en kan daar vol overgave op vertrouwen.
 • Je voelt je gedreven om je dromen waar te maken.
 • Je bent beter geworden in mens-zijn.

Wat is de investering in dit programma?

Ten eerste investeer je in jezelf. Je neemt de regie en verantwoordelijkheid voor jouw leven en investeert tijd om de opdrachten te doen en sessies bij te wonen. Het coach programma bestaat uit 9 (online) sessies van 1,5 uur en 3 (live) sessies van 2 uur. Tussen de sessies door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn voor het programma en pas je de tools die je leert in je leven toe.

De financiële investering voor het leven van je eigen leven op jouw voorwaarden is € 2.497,- incl btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van € 1.249,- incl btw, of in 3 delen van € 833,- incl btw te voldoen.

Dit is je kans om je leven te gaan leiden op jouw voorwaarden & die grote saboteur (jijzelf) eindelijk eens buitenspel te zetten!

Wie is Nicoline?

Gedreven door nieuwsgierigheid ben ik mijn hele leven al bezig met uitvogelen hóe je het beste kan leven. Als filosofe dook ik de boeken in op zoek naar een antwoord op die vraag, tegenwoordig haal ik mijn antwoorden uit het dagelijks leven. We worstelen allemaal met deze vraag. Maar, maar weinig mensen durven het antwoord dat zij bedenken ook daadwerkelijk waar te maken. Jij wel denk ik, en daarom kom je bij mij.

Ik ben een mens, net zoals jij. En net zoals jij ben ik iemand die wil leven op mijn voorwaarden, genieten van de tijd die ik heb en gelukkig zijn over mijzelf. Ik weet ook dat degene die jou het meest dwars zit om dat allemaal te bereiken, jijzelf bent. Omdat ik altijd degene ben geweest die míj het meeste heeft dwars gezeten.

Sinds 5 jaar werk ik als mindfulness trainer en life coach en heb in die tijd meer dan 800 mensen leren mediteren en vrede te vinden met wie ze zijn. Ik combineer moderne spiritualiteit met een gezonde dosis scepsis en pluk alleen die kersen uit de traditie die daadwerkelijk jouw leven kunnen veranderen. Je hoeft van mij helemaal nergens in te geloven, behalve dat jij je eigen dromen waar kan maken.

Ik deel graag mijn inzichten en tools om jou te helpen beter te leven en beter mens te zijn. Ik hoop dat jij er klaar voor bent!