Masterclass vriendschap (online)

Waarom zijn vriendschappen zo belangrijk? Wat IS een goede vriend eigenlijk? En hoe wordt je er een? Hoe ga je om met sociaal ongemak, als je een nieuwe vriend wil maken? Wat is de beste manier om iemand te leren kennen? Hoe ga je om met afwijzing? Is er ook een manier waarop je een goede vriend voor jezelf kan zijn? Dat, en nog veel meer gaan we bespreken in de masterclasses van April over vriendschap. Als dit onderwerp een rol speelt in jouw leven, en je graag je hier in wil ontwikkelen, is deze reeks misschien wat voor jou. Je kan een kaartje kopen voor één masterclass, of meteen voor de hele bundel gaan. Bijeenkomsten zijn via Zoom, je kan zelf vragen insturen EN je ontvangt na afloop een replay. Leuk als je erbij bent!

Wat is een goede vriend?

Woensdag 5 april om 13:00

In deze masterclass neem ik je mee in de filosofie van de vriendschap. Waarom vriendschap zo betekenisvol en belangrijk voor ons is, en hoe je ‘echte’ vriendschap kan herkennen. Wat betekent het om een goede vriend te zijn? Onder andere Montaigne, de oude Grieken en Kant komen voorbij.

Masterclass is via Zoom en duurt 60 minuten

Woensdag 5 april om 13:00 uur live

Replay komt beschikbaar!

Hoe maak je vrienden?

Donderdag 13 april om 10:30

In deze masterclass neem ik je mee in de praktische kant van vriendschap. Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe navigeer je ingewikkelde sociale situaties als je op zoek bent naar een vriend? Maar ook: Hoe ga je om met afwijzing en het verlies van vriendschap? Voor deze masterclass kan je van tevoren je vragen insturen.

Masterclass is via Zoom en duurt 60 minuten

Donderdag 13 april om 10:30 uur live

Replay komt beschikbaar!

De allerbeste vriend zijn.

Maandag 17 april om 16:00

In deze masterclass gaan we energetisch met vriendschap werken. Hoe kan je belichamen een goede vriend te zijn, zodat je zoals die persoon kan deelnemen in je relaties met anderen? We doen een meditatie/zelfhypnose sessie om vriendschap te sluiten met jezelf & in de identiteit van een goede vriend te stappen.

Masterclass is via Zoom en duurt 60 minuten

Maandag 17 april om 16:00 uur live

Replay komt beschikbaar!

Of koop de bundel

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Je kan ook aan alledrie de masterclasses meedoen. Dan betaal je ipv €49,- per masterclass €99,- voor alledrie. Uiteraard krijg je ook van alledrie een replay.

Te gek als je erbij bent!