Aandacht is iets dat je kan trainen, net zoals een spier. En als je je aandacht spier traint, dan wordt je leven mooier, fijner & beter. En bovendien mag je langer van het leven genieten!
Met Mindful Mei krijg je een hele maand lang elke dag een mini-mindfulness oefening om je leven te veranderen, van binnen naar buiten.
Laat mij jou uitdagen om voor een hele maand lang elke dag iets met aandacht te doen!
Vaak krijg ik te horen van klanten of mensen met wie ik in gesprek raak: “Mindfulness, ja daar wil ik graag meer mee doen/meer van weten, maar ik heb er gewoon de tijd niet voor.” Precies voor deze mensen (misschien ben jij het ook?) is Mindful Mei!

Wat is het?

Je krijgt 31 dagen lang Mindfulness tips, oefeningen en kleine meditaties in je inbox. De tips of oefeningen duren maar een paar minuten per dag, en kan je vaak doen terwijl je met je dagelijkse gang van zaken bezig bent. Want mindfulness beoefen je niet alleen in meditatie, maar beoefen je de hele dag door! 

The real meditation is how you live your life – John Kabat-Zinn

In deze maand heb je een community van gelijkgestemden die allemaal met Mindful Mei meedoen, je hebt dan niet alleen een dagelijkse herinnering, maar ook een stok achter de deur om het samen af te maken.
Zie het een beetje als een uitdaging voor jezelf om een maand lang met een beetje meer aandacht dan normaal door het leven te gaan… En wie weet leer je nog wel iets leuks over jezelf of over de wereld!
Elke dag krijg je van mij een mini-mindfulness tip, die je helpt om in een paar minuten per dag met Mindfulness te oefenen!
Een vaardigheid waar je de rest van je leven iets aan hebt
Wil jij in Mei elke dag een Mindfulness Tip in je inbox?
Om mee te doen kan je je inschrijven via de link hieronder!
Het lijkt me SUPERLEUK als je meedoet! Xx

[yikes-mailchimp form=”3″ title=”1″ description=”1″ submit=”Ik doe mee!”]